ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας είναι αρκετά απλή

«Ο καθένας έχει δικαίωμα στο αποτέλεσμα, χωρίς όμως να διαταράσσεται το επίπεδο της υγείας του, αλλά αντίθετα, να βελτιώνεται», σε αυτή τη φράση περιλαμβάνεται ολόκληρη η φιλοσοφία μας, στο Fitness Coaching.

Για την υλοποίηση αυτού έχει αναπτυχθεί ένα προπονητικό σύστημα, με την ονομασία #thinkproject, ένα παραμετροποιημένο προπονητικό σύστημα που εγγυάται την επίτευξη του αποτελέσματος που επιθυμεί ο καθένας.

Στηρίζεται σε επιστημονικές αρχές, έχοντας evidence-based προσέγγιση, με ουσιαστική και πρακτική εφαρμογή. Οι υπηρεσίες του Fitness Coaching προσφέρονται κυρίως μέσω απόστασης(online) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται και οι κατ’ ιδίαν συνεργασίες (personal training), βάσει διαθεσιμότητας.

Στο #thinkproject του Fitness Coaching χρησιμοποιήθηκε το «μυαλό», σε συνδυασμό με την επιστήμη. Ή αλλιώς, η γνώση με τη δημιουργία. Συνδυάζοντας αυτό και την εμπειρία μας, οδηγηθήκαμε στο να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε λύσεις βάσει αναγκών και στόχων, προσφέροντας αποτέλεσμα, χωρίς να παραβιάζουμε συνήθειες!!!

ΟΡΑΜΑ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

Το Fitness Coaching δεν έχει όρια, απευθύνεται σε οποιαδήποτε ηλικία, σε αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος και σε απλούς ασκούμενους. Σκοπός μας είναι η επίτευξη του στόχου που έχει ο καθένας και με τρόπο που να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το moto μας:

«σχεδιάζουμε και δημιουργούμε λύσεις βάσει αναγκών και στόχων προσφέροντας αποτέλεσμα, χωρίς να παραβιάζουμε συνήθειες».

Λευτέρης Φυντικάκης

Ασχολείται με τη φυσιολογία και τον μεταβολισμό της άσκησης, τη δημιουργία μεθόδων και τεχνικών για την αρτιότερη διαμόρφωση του σώματος και με τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και της υγείας.

Προπονητής κι επιστημονικός συνεργάτης αθλητών υψηλού επιπέδου κι υπεύθυνος εκπαίδευσης και προπονητής της Matrix Fitness Hellas. International Master Trainer of Matrix Fitness & Master Trainer of Vicore Fitness & Reaxing.
Εκπαιδευτής γυμναστών κι εκκολαπτόμενων γυμναστών από το 1996, ως συν-ιδρυτής και καθηγητής της σχολής F.A.C.E., ως ελεύθερος επαγγελματίας και πλέον ως επίσημος συνεργάτης κι εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Δύναμης και Φυσικής Κατάστασης – NCSF.

Επιτέλεσε συνιδιοκτήτης του «LivingRoom» με έδρα τη Γλυφάδα, όπου διέθετε καινοτόμο εξοπλισμό και ειδικά διαμορφωμένο κι ευέλικτο προπονητικό σύστημα. Το personal studio, που πάντα θα συζητιέται… είχε θαμώνες-μεταξύ άλλων-πλήθος ανθρώπων από τον επιχειρηματικό, αλλά και τον επιφανή καλλιτεχνικό χώρο, όπως ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές, που εμπιστεύτηκαν απόλυτα την υγεία και την επίτευξη των στόχου τους.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητικών Επιστημών, με έμφαση στον τομέα του Fitness και ειδικότητα στην Ενόργανη Γυμναστική. Προπονητής και Χορογράφος Sports Aerobics & Official Certified CPR/AED. Έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την καινοτομία στο σχεδιασμό μηχανήματος γυμναστικής. Postgraduate Diploma of specialization in Physiology of Exercise and Sports Nutrition and Diploma in Physique Condition. MSc(c), in the field of Exercise & Nutrition Science. «Exercise for Health Specialist», according to the European Qualifications Framework.

Λευτέρης Φυντικάκης

Κατερίνα
Μεγάλου

Είναι ambassador της Matrix Fitness Hellas και της Matrix Fitness, όπου είναι το επαγγελματικό εμπορικό σήμα της εταιρείας Johnson Health Tech.
Συνεργάτης και επαγγελματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Δύναμης και Φυσικής Κατάστασης(NCSF).

Ως αθλήτρια Fitness έχει στο ενεργητικό της μία σειρά από πολυετείς Εθνικές και Διεθνής διακρίσεις, με σημαντικές στιγμές και πολλαπλές νίκες όχι μόνο σε Πανελλήνιο, αλλά και σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο με διεθνή μάλιστα αναγνώριση.

Είναι συν-δημιουργός Boot Camps καθώς και διαφόρων Αθλητικών Events, Fitness Events, τα οποία δημιουργούνται έπειτα από σχετικό αίτημα και σε συνέχεια της συνεννόησης με τους εκάστοτε επαγγελματίες και τις εταιρείες που εκδηλώνουν ανάλογο ενδιαφέρον.

Επιτέλεσε ιδιοκτήτρια ενός από τους αρτιότερους χώρους άσκησης αντιστάσεων στην Ελλάδα, με την επωνυμία «BodyTemple» στο Χαϊδάρι. Το “απόλυτο” γυμναστήριο για τους πιο “ψαγμένους”…ένα μοναδικό στολίδι στο είδος του, με αρκετούς “γνωστούς” αλλά και άγνωστους και κυρίως μόνιμους θαμώνες. Χαραγμένο στη μνήμη όσον πρόλαβαν και το επισκέφτηκαν την περίοδο λειτουργίας του.

Είναι Πτυχιούχος Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητικών Επιστημών, με έμφαση στον τομέα του Fitness και ειδικότητα στο Θαλάσσιο Σκι. Official Certified CPR/AED. Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή & MSc(c) in Psychology. «Exercise for Health Specialist», according to the European Qualifications Framework.

Get the body of your dreams

Take care of your body, it’s the only place you have to live.

0