Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

Testimonials

 • Lefteris is a true gentleman and a true professional at what he does. We worked together over a long period of time and did a few off seasons and contest preparations, with several significant distinctions in a various International competitions. During this time I saw dramatic changes to my physique and body. He was there from start to finish.

  Irina Poboikina
  Irina Poboikina
 • Ένας  άνθρωπος που από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα τον δεις, θα σου εμπνεύσει μία απεριόριστη εμπιστοσύνη, μία σιγουριά, για το ότι έκανες την σωστή επιλογή να βασιστείς σε αυτόν και να εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σώμα σου και την υγεία σου. Εκπέμπει ταυτόχρονα μία  θετική ενέργεια και μία ηρεμία στον άλλον, πράγμα πολύ σημαντικό για τέτοιου είδους συνεργασίες. Όταν βέβαια κάποιος γνωρίσει λίγο καλύτερα τον Λευτέρη, μέσα από την πορεία της συνεργασίας του, καταλαβαίνει ότι όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και είναι ένας άνθρωπος με φοβερές γνώσεις στο αντικείμενο του και σε όσους τομείς πραγματεύεται! Είμαι τόσο χαρούμενη και τυχερή μπορώ να πω, που μέσα από έναν αγαπημένο μας άνθρωπο, κατάφερα κι εγώ να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του και να μπορώ να επαληθεύσω με απόλυτη σιγουριά, όλα τα παραπάνω!!!!!

  Βαλάντια Κωστοπούλου
  Βαλάντια Κωστοπούλου
 • Η εμπειρία μου με το Λευτέρη ως προπονητή μόνο θετική θα την χαρακτήριζα! Ασχολήθηκε λεπτομερώς με τις ατέλειές μου στο μυοσκελετικό κομμάτι και παράλληλα με τις διατροφικές μου συνήθειες, με αποτέλεσμα να μου αλλάξει το σώμα και όλο τον τρόπο σκέψης. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στοχευμένη προπόνηση με βάρη κι όχι στην άσκοπη και πολύ βαριάς μορφής προπόνηση και ουσιαστικά με λιγότερο κόπο σου δίνει πολύ περισσότερα αποτελέσματα!

  Δημήτρης Αλεξάνδρου
  Δημήτρης Αλεξάνδρου
 • Με τον Λευτέρη ξεκινήσαμε παρέα το 2016 , λέγοντας του ότι θέλω να δοκιμάσω «για την εμπειρία» τους αγώνες BodyBuilding και την κατηγορία Men’s Physique, σύμφωνα με την δική του γνώμη...έτσι κ έγινε...με τις οδηγίες του στο κομμάτι της διατροφής και της προπόνησης, μέσα σε 3 μήνες είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και από το πρώτο κιόλας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της IFBB κατέκτησα την 2η θέση στην κατηγορία Men’s Physique και το πρώτο μου γενικά μετάλλιο και κύπελλο, μέσα από αυτή την εμπειρία.. ! Έφτασε 2018 και μέσα σε αυτόν τον καιρό κάθε αγώνας ήταν μια καινούργια επιτυχία με μετάλλια και πρωτιές στα Πανελλήνια της IFBB...πλέον, με σωστή και συστηματική  δουλειά, υπομονή, αλλά και χτίζοντας με λεπτομέρεια τα «σημεία» στο σώμα μου, καταφέραμε, να κατακτήσω πρωτιά σε Παγκόσμιο επίπεδο κι επίσης την επαγγελματική κάρτα της συγκεκριμένης Διεθνής  Ομοσπονδίας, την Elite PRO card....Η εμπειρία και το χόμπι έγινε επάγγελμα πια....Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τις σωστές οδηγίες του "επιστήμονα " Λευτέρη-όπως λέω εγώ σε όποιον με ρωτάει για τον προπονητή μου-που έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να "διαβάζει" το σώμα και να το διαμορφώνει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο....Έχω να πω μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είναι δίπλα μου όλο αυτόν το καιρό και κατάφερε να με φτάσει εδώ που είμαι τώρα...ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι σταθερά τις επιτυχίες μας, σαν «Elite PRO» τώρα πια...!!!

  Δημήτρης Δράκος
  Δημήτρης Δράκος
 • Συνεργαστήκαμε με τον Λευτέρη σχεδόν 2 χρόνια. Εντυπωσιάστηκα από την αρτιότητα του προγράμματος του αλλά και τη σταδιακή ενδυνάμωση μου από εβδομάδα σε εβδομάδα. Λόγω ενός παλιού μου τραυματισμού την περίοδο που ήμουν αθλητής, είχα αρκετές ενοχλήσεις στη μέση. Ο Λευτέρης ήταν ο πρώτος που κατάλαβε τι ακριβώς είχε γίνει από την στάση του σώματος μου και με βοήθησε στο να λυθεί ένα πρόβλημα που κουβαλούσα σχεδόν μια δεκαετία. Υπέροχος επαγγελματίας αλλά πάνω από όλα προσηλωμένος προπονητής!

  Δημήτρης Μεργούπης
  Δημήτρης Μεργούπης
 • Ο Λευτέρης στην ζωή μου έχει ένα πολυδιάστατο ρόλο, είναι προπονητής μου στο άθλημα της σωματοδόμησης τα τελευταία 6 και πλέον χρόνια, είναι ένας πολύ σημαντικός φίλος και που όπως μου αρέσει να τον αποκαλώ και να τον ορίζω ως, «μεγάλο μου αδερφό» και τέλος, ένας σπουδαίος άνθρωπος αναφερόμενος στον χαρακτήρα, το ήθος και την συμπεριφορά του. Νομίζω όμως πως πρέπει να αιτιολογήσω αυτούς τους χαρακτηρισμούς …οπότε και θα πάμε λίγο πίσω, περίπου στα 7 χρόνια, όπου τον προσέγγισα ως άγνωστος τότε-στον χώρο του bodybuilding-με σκοπό να με καθοδηγήσει σε μία επικείμενη προετοιμασία μου για αγώνες, μετά από μία αρκετά μεγάλη μου αποχή. Εκείνη την περίοδο είχα προσεγγίσει διάφορους του χώρου, που όμως από κανέναν δεν πήρα ουσιαστικά κάποια απάντηση παρά μόνο από τον Λευτέρη και μάλιστα την πιο θερμή και πιο θετική απάντηση. Από τότε μέχρι και σήμερα πορευόμαστε μαζί και του οφείλω όλη μου την εξέλιξη και τις επιτυχίες που ήρθαν έως τώρα και τον ευγνωμονώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και επένδυσε πάνω μου. Είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε πτυχή της ζωής μου, στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές μου. Νιώθω τυχερός για την μεταξύ μας συνεργασία, καθώς είδα και έμαθα πράγματα τα οποία μου ήταν παντελώς άγνωστα και μοναδικά, για τα Ελληνικά δεδομένα. Σου εμπνέει πάντα την ίδια σιγουριά, για το αποτέλεσμα της δουλειάς του πάνω σου, μέσα από μία μοναδική ηρεμία και πιστεύοντας σε σένα ακόμα και όταν εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις! Είναι ένας άνθρωπος που πολύ σύντομα θα νιώσεις οικεία, με την αμεσότητα του, την ευγένεια του και την ειλικρινή του στάση απέναντι σου! Εάν επενδύεις σε ανθρώπινες σχέσεις, σε συνεργασίες που έχουν και θα έχουν αποτέλεσμα, σε γνώσεις πέρα από τα τετριμμένα, σε συνεχή και διαρκή εξέλιξη, τότε το FitnessCoaching είναι το σωστό μέρος για σένα!

  Δημήτρης Τριπολιτσιώτης
  Δημήτρης Τριπολιτσιώτης
 • Ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο του Fitness, πάντα υποστηρικτικός, με ενέργεια και αγάπη για την δουλειά του! Είναι εναλλακτικός κι αυτό σου δίνει πάντα κίνητρο για να γυμναστείς! Είναι ο «Coach μου», όπως τον αποκαλώ!

  Εβίτα Γεωργοπούλου
  Εβίτα Γεωργοπούλου
 • «Εγώ γυμναστήριο και βάρη ποτέ!» Έτσι έλεγα πάντα, μέχρι να μάθω για «κάποιον Λευτέρη Φυντικάκη»… Εμφανίζεται λοιπόν στη χειρότερη φάση που έχω φτάσει, στα 73 κιλά ( από 60-62 που ήμουν πάντα), έχω σταματήσει το χορό που δίδασκα επαγγελματικά λόγω ενός τραυματισμού ( μαζί με πολύ φαγητό εννοείται) και πιστεύω ότι τίποτα δε θα με «σώσει». Κάνουμε την πρώτη λιπομέτρηση με «τσιμπίδες», ντρέπομαι τόσο πολύ γιατί νιώθω χοντρή και μου βγάζει τα αποτελέσματα, παθαίνω χειρότερο σοκ γιατί συνειδητοποιώ ότι είναι η πραγματικότητα και με θυμάμαι να τον ρωτάω απεγνωσμένη «Θα με βοηθήσεις?»…«Αν με βοηθήσεις κι εσύ θα τα καταφέρουμε» μου απάντησε και κάπως έτσι ξεκίνησε η εκπληκτική συνεργασία με αυτόν τον ταλαντούχο άνθρωπο. Έχασα 10 κιλά σε λιγότερο από 1 χρόνο, με σωστό τρόπο. Σήμερα 6 χρόνια πλέον μετά, ο μεταβολισμός έχει αφομοιώσει όλη αυτή την «εκπαίδευση». Ο Λευτέρης με δίδαξε πώς τα βάρη μπορούν να βοηθήσουν στο να χάσεις λίπος (ούτε να σε φουσκώνουν ούτε τίποτα), σε σχέση με τόσους μύθους που επικρατούν. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη σωστή αερόβια άσκηση για να «εκπαιδευτεί» η καρδιά και εννοείται με σωστές διατροφικές συμβουλές, γιατί ακόμα και εκεί, έχει εκπληκτική εμπειρία και γνώση.

  Ελπίδα Καραντάνη
  Ελπίδα Καραντάνη
 • Με το Λευτέρη γυμναστήκαμε παρέα πολύ ευχάριστα. Η γυμναστική «πιάνει τόπο», βλέπεις τα αποτελέσματα αμέσως. Το κυριότερο για μένα επίσης, δε βαριέσαι. Και είναι και το καλύτερο παιδί!

  Θεοφανία Παπαθωμά
  Θεοφανία Παπαθωμά
 • Coach σε ευχαριστώ πολύ! Ό,τι μου υποσχέθηκες αυτό και έγινε! Αφότου γέννησα την δεύτερή μου κόρη για 1 χρόνο έμεινα απροπόνητη και μέσα σε 1,5 μήνα μου έφερες στοχευμένα σούπερ αποτέλεσμα!

  Κατερίνα Λάσπα
  Κατερίνα Λάσπα
 • Με προπονητή τον Λευτέρη Φυντικάκη αναθεώρησα ότι γνώριζα μέχρι σήμερα. Πριν από τη συνεργασία μας είχα κάνει μία σεβαστή πορεία ως αθλήτρια, στο χώρο του BodyBuilding…προετοιμασία για αγώνες και πολύ περισσότερο είχα κάνει πολλές-πολλές προπονήσεις. Παρόλα αυτά, κατάλαβα και συνειδητοποίησα ξεκάθαρα, ότι δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα.. Δεν υπήρχε στοχευμένη προπόνηση, δεν υπήρχε στοχευμένη διατροφή, απλά μία «καλοφτιαγμένη» κονσέρβα για όλα, που την ακολουθούσα πιστά!! Κατά τη  διάρκεια κάθε προετοιμασίας «λιμοκτονούσα» στην κυριολεξία, ήμουν αδύναμη και περίμενα υπομονετικά τον αγώνα για να ξεκουραστώ και να «φάω δίχως αύριο». Με τον Λευτέρη, η προετοιμασία έγινε μία ευχάριστη καθημερινότητα. Έμαθα να τρώω σωστά, να γυμνάζομαι επίσης σωστά και κυρίως στοχευμένα. Ο προπονητής πρέπει να είναι έμπνευση κι αυτό ακριβώς είναι ο Λευτέρης ...δουλέψαμε σκληρά, είδα το σώμα μου σταδιακά να μεταμορφώνεται και συνεχώς να αλλάζει προς το καλύτερο, το γυναικείο σώμα έχει ιδιαιτερότητες...οι στερητικές και ακραίες δίαιτες το καταστρέφουν. Τόσο το σώμα μου όσο και το πρόσωπο μου είναι πλέον καλύτερα χρόνο με το χρόνο, διαφορετικά, διαμορφωμένα με φροντίδα και για τις ανάγκες της κατηγορίας που μου ταιριάζει. Μαζί με τον Λευτέρη φτάσαμε στην κορυφή και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα... Όμως ο προπονητής πάνω απ’όλα πρέπει να είναι και πρότυπο...ο Λευτέρης είναι μία αστείρευτη "πηγή" γνώσεων, έχει απάντηση σε κάθε ερώτηση κι όταν δεν γνωρίζει, έχει τον τρόπο να αναζητά και να βρίσκει…κάθε μέρα με εκπλήσσει για το τεράστιο εύρος γνώσεων που διαθέτει!!

  Κάτι Μεγάλου
  Κάτι Μεγάλου
 • Ο κ.Φυντικάκης Λευτέρης είναι ο άνθρωπος που σε μια πρόταση μπορείς να πεις «Σε Μεταμορφώνει», είτε είσαι αθλητής, είτε ένας απλός ασκούμενος. Είναι από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους με ακαδημαϊκές γνώσεις που έχω γνωρίσει στα Ελληνικά σύνορα, στο χώρο του Fitness. Άλλωστε η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια το αποδεικνύει, τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης, όσο και ως προπονητής αθλητών, προσωπικός γυμναστής, αλλά και ως συγγραφέας.  Προσωπικά πιστεύω απόλυτα πως είναι ένα ακόμη ταλέντο, το οποίο χάνετε στα μικρά σύνορα αυτής της χώρας!!!

  Κωνσταντία Κεραμιδάκη
  Κωνσταντία Κεραμιδάκη
 • Με τον Λευτέρη Φυντικάκη συνεργαστήκαμε σε μία περίοδο όπου ο μεταβολισμός μου είχε «μπλοκάρει» και η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. Ο Λευτέρης με ανέλαβε, δούλεψε πάνω στις ανάγκες μου με απόλυτη προσήλωση και επαγγελματισμό, κυρίως όμως, ανθρώπινα, με σεβασμό στο άτομό μου. Χρωστώ την ψυχική και τη σωματική μου ισορροπία στο Λευτέρη, το δικό μου άνθρωπο.

  Κώστας Διμέλης
  Κώστας Διμέλης
 • Ήθελα από την πρώτη στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω για τον δάσκαλό μου. Ο Λευτέρης Φυντικάκης είναι πλάι μου έναν χρόνο προπονητικά σαν αθλήτρια του BodyFitness, αλλά και σαν εκπαιδευτής μου στην σχολή NCSF, μέσω του Fitness Coaching. Πορεύεται πάντα με ήθος, συνέπεια, μεθοδικότητα και στοχευμένα σε κάθε κίνηση του όσον αφορά την δουλειά που κάνει επάνω στο κομμάτι του Fitness!! Οι γνώσεις που διαθέτει βέβαια είναι ένα κομμάτι που με δύναμη, δίψα και θέληση το γιγαντώνει συνεχώς... Ο Λευτέρης έχει και κάτι ακόμη «έχει ένα άστρο..που σε κάνει να θες να το ακολουθήσεις..», εάν το κάνεις, θα λάμψεις κι εσύ πλάι του σίγουρα!!!!

  Μαίρη Παπαχρήστου
  Μαίρη Παπαχρήστου
 • Ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής που με ενδιαφέρει ουσιαστικά η επιστήμη του αθλητισμού που επέλεξα να ακολουθήσω, εδώ και χρόνια έχω παρακολουθήσει και συνεργαστεί με πολλούς συναδέλφους. Τον Λευτέρη τον γνώρισα αρχικά ως δάσκαλό μου το 1996, όταν ταυτόχρονα με την εισαγωγή μου στο ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ θέλησα να αποκτήσω και επιπρόσθετες γνώσεις από την σχολή F.A.C.E. στην οποία ήταν συνιδρυτής και καθηγητής. Οι γνώσεις του στον αθλητισμό, στην προπονητική και τη φυσιολογία, η συνεχής ενημέρωσή του γύρω από τις εξελίξεις της επιστήμης και η άριστη επικοινωνία που έχει, αποτέλεσαν το κίνητρο για να γίνω καλύτερη. Η επιμονή του, η προσήλωσή του στον αθλητισμό και η αγάπη του να προσφέρει στον συνάνθρωπο τον κάνει εξαιρετικό επιστήμονα, δάσκαλο και συνάδελφο. Υποστηρικτικός, συνεργάσιμος, αξιόπιστος, έμπιστος και θετικός, είναι ο συνάδελφος που πάντα θέλω να συνεργάζομαι.

  Μαρία Παπαγεωργοπούλου
  Μαρία Παπαγεωργοπούλου
 • Όλα ξεκίνησαν κάπου κοντά στον χειμώνα του 2013.. Μετά από χρόνια ατέλειωτων ωρών στις αίθουσες χορού, σε διαγωνισμούς και παρουσιάσεις, φτάνει κάποια στιγμή αυτή η περιβόητη στιγμή της αδράνειας.. Γιατί να, λίγο κάτι με τις δουλειές  και τον μειωμένο χρόνο, λίγο με τις ρήξεις στις ομάδες, λίγο με το ότι σχεδόν τα περισσότερα πράγματα στην χώρα που ζούμε φτάνουν σε ένα τέλμα και δεν μπορείς να τα προχωρήσεις πιο πέρα, ε δεν θέλει και πολύ να βρεθείς σε έναν καναπέ και μερικούς μήνες μετά ξαφνικά να αναρωτιέσαι πως έγινα έτσι και γιατί άφησα τον εαυτό μου να γίνει έτσι!! Εκεί λοιπόν κάπου, εμφανίζεται και ο Λευτέρης Φυντικάκης, όπου η αγαπημένη μου φίλη Ελπίδα είχε την φοβερή ιδέα να γνωρίσουμε, ώστε να μπούμε κι εμείς πλέον στον κόσμο του γυμναστηρίου, που μέχρι πριν δεν είχαμε και σε μεγάλη εκτίμηση..Ο άνθρωπος πρέπει να απόρησε στην πρώτη μας  συνάντηση, 3 τρελές του ζητούσαν βοήθεια γιατί ξαφνικά είχαν πάθει σοκ με την πορεία που είχε πάρει το σώμα τους το οποίο ήταν συνηθισμένο σε άλλους ρυθμούς και λογικά ήταν σε σύγχυση!!! Και έτσι ξεκινήσαμε τις πρώτες προπονήσεις οι οποίες ήταν χαλαρές αρχικά μεν, αλλά μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν και άρχισαν εκτός από το σώμα να παίζουν και με το μυαλό μας. Μέσα σε ένα δίμηνο έντονης προπόνησης και ειδικής διατροφής διαμορφωμένης από τον ίδιο και ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος της κάθε μίας μας, αρχίσαμε να αγαπάμε και πάλι τα σώματά μας!!! Η διαφορά ήταν εμφανέστατη!! Μείωση λίπους, κιλών, γράμμωση, ενδυνάμωση, αντοχή και πολύ ενέργεια. Τα σώματα και ο μεταβολισμός μας άλλαξαν τρομερά! Μέσω του Λευτέρη μάθαμε να αγαπάμε την γυμναστική, μάθαμε πως να βοηθάμε τον οργανισμό μας μέσω της ισορροπημένης διατροφής, γνωρίζοντας τα οφέλη των τροφών ξεχωριστά, μάθαμε τα οφέλη της κάθε άσκησης ξεχωριστά, πώς να προσέχουμε το σώμα μας και καταφέραμε να τα προσαρμόσουμε όλα αυτά στην καθημερινότητα μας μέχρι και σήμερα, βλέποντας τα αποτελέσματα στα σώματά μας. Λευτέρη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα, την ενέργεια, την διάθεση για γυμναστική και κυρίως για τις πολλές γνώσεις σου που κατάφερες να μας μεταφέρεις και μας έχουν γίνει βίωμα ζωής!!!

  Μαρία Στυλιανίδου
  Μαρία Στυλιανίδου
 • Η συνεργασία μου με τον κ.Φυντικάκη μετράει ήδη έναν χρόνο. Ξεκινήσαμε καθοδηγώντας με πάνω στην διατροφή και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις διατροφικές μου συνήθειες. Παρόλο που πίστευα ότι θα μου είναι κάπως δύσκολο να πειθαρχήσω  στις ποσότητες και πιστεύοντας πως δεν θα αισθάνομαι κορεσμό, σας διαβεβαιώνω πως μόνο αυτό δεν συνέβη. Απεναντίας, ένοιωθα συνέχεια γεμάτος, είχα όλη μέρα ενέργεια, έβλεπα το σώμα μου να αλλάζει καθώς έχανα λίπος, χωρίς να χάνω μυϊκή μάζα και όλα αυτά μαζί με το ότι μπορούσα να τρώω παγωτό, φρούτα, ακόμη και σοκολάτα. Κάπως έτσι η διατροφή γίνεται ευχαρίστηση….!!

  Μάριος Φάσιος
  Μάριος Φάσιος
 • Μετά από μία δύσκολη μετεγχειρητική περίοδο και έχοντας πάρει αρκετά κιλά, σε μια αναζήτηση μου να ξεκινήσω την αποκατάσταση μου σωματικά και διατροφικά, ήμουν πολύ τυχερή που γνώρισα τον Λευτέρη Φυντικάκη. Ο Λευτέρης είναι εξαίρετος επαγγελματίας, πολύ προσιτός και φιλικός ταυτόχρονα. Έχοντας μεγάλη εμπειρία και γνώση στον χώρο της φυσικής κατάστασης και διατροφής, κατάφερε να προσαρμόσει τη διατροφή που έφτιαξε στις προσωπικές μου ανάγκες και συνήθειες. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, ήταν μείον 17 κιλά, σε ένα πρόγραμμα απόλυτα εναρμονισμένο στην καθημερινότητα μου, καθώς και μία εξαιρετική γνωριμία, αφού πέραν της διατροφικής παρακολούθησης και της φυσικής αποκατάστασης, μου προσέφερε ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση. Έχοντας πλέον πετύχει τον στόχο μας, εξακολουθεί να με παρακολουθεί, και να μου παρέχει την βοήθειά του. Τον συστήνω φυσικά ανεπιφύλακτα και τον ευχαριστώ για το αποτέλεσμα.

  Ματίνα Πολίτη
  Ματίνα Πολίτη
 • Αποφάσισα να ξεκινήσω προπονήσεις με τον Λευτέρη μετά από αρκετό διάστημα αποχής από τη γυμναστική, καθώς είχα πάρει και κάποια παραπανίσια κιλά! Ο στόχος μου ήταν μέσα από την καθημερινή άσκηση αλλά και τη σωστή διατροφή να επανέλθει το σώμα μου όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να καθυστερήσω! Η εμφάνιση στο stage απαιτεί ένα όμορφο και υγιές σώμα! Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα, ότι τα αποτελέσματα στο σώμα μου άρχισαν να φαίνονται αρκετά γρήγορα και τελικά κατάφερα και έχασα 8 κιλά και το σώμα μου όχι απλά επανήλθε πλήρως, αλλά διαμορφώθηκε καλύτερα από ποτέ!! Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μου... Ένα άλλο αλλά επίσης σημαντικό κομμάτι, ήταν η ψυχολογία, καθώς ο Λευτέρης δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να με εμπνέει και καθημερινά να με κάνει να έχω κίνητρο για να συνεχίσω αλλά και να πιστέψω στο στόχο! Σ’ευχαριστώ πολύ!

  Νάνσυ Αλεξιάδη
  Νάνσυ Αλεξιάδη
 • Η πρώτη μου γνωριμία με τον Λευτέρη Φυντικάκη ήταν πριν από 15 χρόνια περίπου. Εγώ σπουδαστής της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών τότε και ο Λευτέρης ήδη απόφοιτος και έμπειρος  γυμναστής. Η γνωριμία μας έγινε στα πλαίσια συνεργασίας, όπου και εν τέλει συνεργαστήκαμε επιτυχώς για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν και αρκετά χρόνια από τότε, θα θυμάμαι την άριστη επιστημονική κατάρτιση που είχε και τις πολλές συμβουλές του τις οποίες διατηρώ μέχρι κ σήμερα. Το πάθος για εξέλιξη στον τομέα του ήταν κάτι που τον χαρακτήριζε!!!

  Νίκος Αναδιώτης
  Νίκος Αναδιώτης
 • 2017-18, η πρώτη αγωνιστική χρονιά για μένα!! Δώδεκα(12) μήνες, με εννέα(9) απαιτητικούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό!! Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μάλιστα με σημαντικές διακρίσεις χάρη στον Λευτέρη Φυντικάκη!! Ο Λευτέρης είναι προπονητής…καθοδηγητής...αλλά πάνω απ’όλα άνθρωπος!! Προγράμματα διατροφής & γυμναστικής διαφορετικά συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες μου και τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα!! Πάντα στοχευμένα και με υψηλούς στόχους!! Φυσικά και συνεχίζουμε μαζί την αγωνιστική μου πορεία, νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που είναι πλάι μου και με στηρίζει σε κάθε δύσκολη προετοιμασία!!

  Νίκος Σταθόπουλος
  Νίκος Σταθόπουλος
 • Η συνεργασία μου με τον Λευτέρη εδώ και 7 μήνες, μόνο ως άψογη μπορεί να χαρακτηρισθεί. Ο Λευτέρης είναι ένας επαγγελματίας στον τομέα του, ο οποίος με τη σωστή καθοδήγησή του σε θέματα διατροφής και προπόνησης, αποδεικνύει κάθε φορά ότι τα αποτελέσματα και οι στόχοι που μπορεί να θέσει κάποιος, είναι απόλυτα επιτεύξιμα!!

  Παντελής Νικητόπουλος
  Παντελής Νικητόπουλος
 • Τον Λευτέρη Φυντικάκη τον γνώρισα όταν ήμουν στο τρίτο έτος φοιτητής στο πανεπιστήμιο (ΤΕΦΑΑ). Ήταν συνιδιοκτήτης και εκπαιδευτής της ιδιωτικής σχολής F.A.C.E που είχα την τύχη να παρακολουθήσω και να αποφοιτήσω. Τον ξεχώρισα αμέσως, τόσο για τις γνώσεις του, όσο και για τον χαρακτήρα του. Από τότε έγινε ο γυμναστικός μου μέντορας. Οτιδήποτε χρειαστώ σε θέματα που αφορούν μυοσκελετικά προβλήματα, διατροφή και προπονητική, το σίγουρο είναι ότι θα τον ρωτήσω, γιατί τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και ξέρω ότι αυτό που θα μου πει είναι και αποδεδειγμένο.

  Πασχάλης Κεχλιμπάρης
  Πασχάλης Κεχλιμπάρης
 • Με τον Λευτέρη Φυντικάκη γνωριζόμαστε πλέον 18 χρόνια. Εμπιστεύομαι απόλυτα τις γνώσεις του σε ότι αφορά τον τρόπο εκγύμνασής μου, σε συνδυασμό με τη διατροφή που μου ταιριάζει κάθε φορά. Με κύριο στόχο του τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στις μεθόδους του, έτσι ώστε οι αθλούμενοί του να έχουν παράλληλα και καλή υγεία κι ευεξία. Καλή επιτυχία Λευτέρη μου και σ’αυτό το σημαντικό σου βήμα!!!

  Πέγκυ Ζήνα
  Πέγκυ Ζήνα
 • Το να γράψω για τον Λευτέρη δεν ήταν εύκολο και δεν ήξερα πως να ξεκινήσω πραγματικά. Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό είναι έμπνευση....Κι αυτό γιατί από τον πρώτο κιόλας μήνα καταλαβαίνεις πόσες πολλές δυνατότητες έχεις, πόσο πολύ αξίζεις να φτάσεις το στόχο σου...Γιατί είναι ένας πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένος γυμναστής, με μεγάλη και ουσιαστική εμπειρία και αυτό έχει τεράστια σημασία όχι μόνο επειδή στην ουσία εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα-όποιο επιζητά ο καθένας-αλλά και γιατί σου δίνει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι κι έχεις ανάγκη, όταν θες να εμπιστευθείς έναν επαγγελματία υγείας!!!

  Σίσσυ Στρέμπα
  Σίσσυ Στρέμπα
 • Είμαι η Σοφία Παπαϊωάννου.  Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη γυμναστική.  Έχω  κάνει μαθήματα με πολλούς γυμναστές, personal trainers, έχω γνωρίσει διατροφολόγους και μπορώ να πω ότι, έχω άποψη… Πριν από περίπου 15 χρόνια, γνώρισα το Λευτέρη Φυντικάκη. Ήθος, γνώση, επιμονή, υπομονή, μεταδοτικότητα, αγάπη γι’ αυτό που κάνει, είναι κάποιες από τις λέξεις που τον χαρακτηρίζουν. Δεν σταματάει να διαβάζει, να ενημερώνεται, να ψάχνει…Με έμαθε να γυμνάζομαι σωστά και με βοήθησε πολύ να κάνω τρόπο ζωής τη γυμναστική και τη διατροφή, που και σε αυτό το κομμάτι, αυτό της διατροφής, είναι ξεχωριστός και καινοτόμος!! Θα θυμάμαι πάντα αυτό που μου είχε πει,  «το σώμα δεν ξεχνά» !! Όποτε μιλάω με τους φίλους μου για γυμναστική και διατροφή, πάντα κάνω αναφορά στο Λευτέρη!! Αγαπημένε φίλε και δάσκαλε, εύχομαι να είσαι γερός, να συνεχίζεις με την ίδια αγάπη και γνώση αυτό που τόσο καλά ξέρεις να κάνεις και να έχεις πολλές και καλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου!!

  Σοφία Παπαϊωάννου
  Σοφία Παπαϊωάννου
 • Ένας κορυφαίος Coach πρέπει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και να είναι ο θεμέλιος λίθος, που πάνω του θα στηριχθεί το οικοδόμημα που είναι η αλλαγή και βελτίωση του εαυτού σου. Προσωπικά, νοιώθω ευλογημένος που από τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του Fitness, βρέθηκα δίπλα σε έναν κορυφαίο προπονητή και σημαντικό για την ζωή μου άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον κ.Λευτέρη Φυντικάκη. Σε όλες μου τις φάσεις είναι δίπλα μου, να με εμψυχώνει όταν δεν είμαι καλά, όταν έχω τραυματισμούς, όταν απελπίζομαι αλλά και να με επιβραβεύει για την εξέλιξη και την πορεία μου. Με την θαυμαστή ηρεμία και την αποφασιστικότητα που έχει και σου μεταλαμπαδεύει, ξέρεις ότι όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται και ότι οι στόχοι θα υλοποιηθούν και με το παραπάνω. Είναι ο προπονητής-άνθρωπος-φίλος-οικογένεια που πίστεψε σε εμένα πολύ πριν απ'ότι εγώ στον εαυτό μου. Οπότε, ένα ξέρω σίγουρα για το μέλλον, ότι τα καλύτερα έρχονται μαζί του.

  Σπύρος Αντωνόπουλος
  Σπύρος Αντωνόπουλος
 • Με το Λευτέρη γνωριζόμαστε σχεδόν 20 χρόνια. Η πρώτη μας επαφή ήταν μέσω της  F.A.C.E., μίας ιδιωτικής σχολής Fitness, της οποίας ήταν συνιδρυτής και στην οποία φοίτησα σαν τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ. Αυτή ήταν και η απαρχή μιας πολύ δυνατής σχέσης, τόσο σε γυμναστικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο! Από τότε έχει διαγράψει την δική του λαμπρή διαδρομή στο χώρο του Fitness, καθιστώντας τον έναν εκ των κορυφαίων δασκάλων-Καθηγητών Φυσικής Αγωγής που έχω γνωρίσει, με βαθιά γνώση, κατάρτιση κι εξειδίκευση σε αυτό που ονομάζουμε κλασική και σύγχρονη γυμναστική! Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι για την ανανέωση των γνώσεων μου γύρω από το Fitness και την προπονητική! Έχω την χαρά και την τιμή να τον θεωρώ φίλο μου και γυμναστικό μου μέντορα!

  Σπύρος Κουτραφούρης  
  Σπύρος Κουτραφούρης  

Get the body of your dreams

Make progress. Not excuses. Real results. Not promises

0