ΛΥΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Σε τι διαφέρει το Fitness Coaching;

σχεδιάζουμε και δημιουργούμε λύσεις βάσει αναγκών και στόχων προσφέροντας αποτέλεσμα, χωρίς να παραβιάζουμε συνήθειες. Οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως εξατομικευμένες και βασισμένες στις ανάγκες, τους στόχους και τις συνήθειές σας, γι’αυτό και κάθε νέο πλάνο χρειάζεται 2 με 5 εργάσιμες ημέρες για τη δημιουργία του.

Ζω εκτός Ελλάδας, μπορούμε να συνεργαστούμε;

Απόλυτα!! Οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκεστε, μπορούμε να συνεργαστούμε με την ίδια επιτυχία και ευκολία που θα το κάναμε εάν βρισκόσασταν στην Ελλάδα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα του Online Fitness Coaching.

Είμαι αρχάριος, μπορώ να ασχοληθώ με αυτό;

Η απάντηση είναι φυσικά και μπορείτε! Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να εντάξετε την άσκηση ή και την διατροφή στη ζωή σας και να αποκτήσετε την απαιτούμενη σιγουριά για την υλοποίηση του στόχου σας, όποιος κι αν είναι αυτός. Σας καθοδηγούμε βήμα-βήμα και προχωράμε στην επίτευξη των επιθυμητών αλλαγών.

Είμαι προχωρημένος, μου ταιριάζει;

Ανεξάρτητα από το επίπεδό σας, το Fitness Coaching είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα ασκουμένων. Μαζί μας θα δείτε μία διαφορετική προσέγγιση και θα σας βοηθήσουμε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να γυμνάζομαι;

Ακριβώς επειδή ο σχεδιασμός γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, ακόμα και η εβδομαδιαία συχνότητα θα προσαρμοστεί ανάλογα με το δικό σας πρόγραμμα, κατάλληλα σχεδιασμένο για το χρόνο και την καθημερινότητά σας.

Έχω κάποια ενόχληση ή τραυματισμό, μπορούμε να συνεργαστούμε;

Ασφαλώς! Θα σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε το θέμα που αντιμετωπίζετε και θα σας βοηθήσουμε να το λύσετε ολοκληρωτικά. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με οποιοδήποτε θέμα υγείας αντιμετωπίζετε. Φυσικά, όταν είναι αναγκαίο θα σας συστήσουμε και επίσκεψη σε κατάλληλες ειδικότητες ανθρώπων στο χώρο της υγείας, για πιθανές περεταίρω εξετάσεις, έλεγχο και αντιμετώπιση του θέματος που σας απασχολεί από τους κατάλληλους επιστήμονες του είδους.

Πόσο διαρκεί το Online Fitness Coaching;

Προκειμένου να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, υπάρχει το ελάχιστο χρονικό όριο των 3ων μηνών. Κάθε πρόγραμμά μας δηλαδή προσφέρεται σε 3μηνη διάρκεια, καθώς απαιτείται από εμάς ένας αντίστοιχος σχεδιασμός σε κάθε περίπτωση.

Πότε να περιμένω να δω αποτελέσματα;

Η απάντηση σχετικά με το πότε δεν μπορεί να δοθεί δυστυχώς. Όμως να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτό εξαρτάται από το ποιο είναι αυτό, τον τρόπο ζωής σας και άλλες προσωπικές παραμέτρους, που καθιστούν αδύνατη τη γενίκευση μίας απάντησης σε τέτοια ερώτηση. Σίγουρα όμως από την άλλη, πρόκειται για τα γρηγορότερα επιστημονικώς και ανθρωπίνως δυνατόν αποτελέσματα, που θα μπορούσατε να έχετε.

Get the body of your dreams

Make progress. Not excuses. Real results. Not promises

0